miércoles, 8 de febrero de 2012

D'UN NO RES... A UN DE TOT * VIU-LA*

A l'assignatura de DSM estem parlant sobre les alteracions en el desenvolupament cognitiu, es a dir,
 EL RETARD MENTAL.
A Igualada tenim el FAP, que és l'escola on van els nois majors d'edat, els quals tenen retard mental i que no són aptes per treballar, així que els porten a fer diferents tipus d'activitats com, hipica, natació, bàsquet, fan motlles, figures de fang, etc.

Fa uns dies van fer un vídeo, on es pot observar totes les instal · lacions però sobretot  i el més important o com a mínim per a mi, es veure la cara de tots els joves, la cara de il · lusionats, de contents i feliços que expressen en aquest lipdub.

He de confessar que els meus sentiments són més forts perquè el meu germà que es diu Sergio i surt en aquest video i ell, si que és la meva alegria.


Mireu i penseu, com aquests nois fan del mínim una gran alegria.





1 comentario:

  1. Ana gracias por aportar éste vídeo porqué sinceramente por una banda he podido comprobar que el centro en sí se ve grande y está lleno de recursos, al menos lo que aparenta en sí el vídeo; y luego por otra banda, pienso y te doy la razón en que lo mejor del vídeo en general es las caras de felicidad que muestran cada uno de ellos y ellas, la verdad que es genial ver que han disfrutado o han pasado un buen rato!

    ResponderEliminar